Skreddersydde Wordpress-løsninger

WordPress er verdens mest populære publiseringsverktøy. Med WordPress kan du enkelt administrere innholdet på nettstedet ditt. WordPress har også mange ferdige komponenter som gjør det mulig å utvikle avanserte webapplikasjoner relativt raskt.

35% av alle nettsteder er bygget på WordPress-plattformen. Organisasjoner som har valgt WordPress inkluderer BBC America, Microsoft News, Det hvite hus og mange flere!

Har du behov for skreddersydde WordPress-baserte webapplikasjoner, digitale løsninger, intranett og integrasjoner? Da kan vi hjelpe deg!

Vår egen hjemmeside er basert på WordPress, og er eksempel på den typen prosjekter vi arbeider med. Nettstedet har flere tilpassede komponenter: støtte for fire forskjellige språk og domener, integrasjoner med separate CRM- og rekrutteringssystemer, intranett/separat innhold for ansatte, innlogging/autentisering via eksisterende ansattportal, og mye mer.

WordPress er et åpen kildekode-verktøy med en mengde gratis og forhåndsbygde løsninger. For eksempel kan vi koble til moduler for netthandel, intranett, “mine sider” for kunder, lage integrasjoner med dine andre systemer, etc.

Funksjonaliteten som kreves for søkemotoroptimalisering er gjennomtenkt i WordPress. Også på dette området fins det gode utvidelser som kan lette SEO-arbeidet ditt.

WordPress har virkelig ubegrensede utviklingsmuligheter, men for noen typer komplekse, skreddersydde systemer anbefaler vi Laravel-rammeverket. Ta kontakt og våre eksperter kan gi deg råd.

Vi kan også hjelpe med webdesign og logoer: vi har talentfulle designere på vårt kontor i India, men vi kan også hjelpe med å outsource designbehovene dine til dyrere og mer erfarne konsulenter.

Hvis du trenger en veldig enkel malbasert webside og har et budsjett på under 10000 kr, kan vi anbefale billigere, men mindre fleksible alternativer.

Review Widget

Ta kontakt!

Ved å sende samtykker du i våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.