Fokus på PHP siden 2004

LiteBreeze India has mer enn 15 års erfaring med PHP- og MySQL-utvikling

Vi “lever og ånder” PHP. Utviklerne våre arbeider med PHP hver eneste dag, og vi har skapt hundrevis av vellykkede PHP-applikasjoner i løpet av disse årene.

PHP er verdens mest brukte programmeringsspråk for utvikling av skreddersydde webapplikasjoner, og med god grunn: det er stabilt, raskt og lett å arbeide med.

Mange av verdens mest respekterte internettselskaper har bygd webapplikasjonene sine med PHP: Facebook, Wikipedia, Yahoo, Flickr etc. Takket være brukervennligheten til PHP får utviklerne gjort mye på kort tid.

LiteBreeze har erfaring med flere PHP-rammeverk. Siden 2017 har Laravel-rammeverket vært vår favoritt. Vi er også godt kjent med CodeIgniter, Zend framework og Symfony.

Hos oss er alle oppslukt av PHP, fra programmerere til ledelse. Vår svenske administrerende direktør begynte selv med PHP-programmering i 2001. Han har arbeidet lokalt i India i mer enn 15 år.

Vi hjelper deg gjerne med å lage raske, stabile, kreative PHP-løsninger for alle forretningsbehov. Snakk med en av ekspertene våre i dag for å diskutere løsninger på dine vanskeligste utfordringer.

Våre kunder

Dette er to av våre kunder. Du kan se flere webapplikasjonsprosjekter her 

  • ActaPublica.se er Sveriges største database for søkbar offentlig informasjon. ActaPublicas arkiv dekker rundt 20 års data og rapporter, og tilbyr utførlig informasjon, undersøkelser og dokumentsamlinger som muliggjør grundige analyser og strategiplanlegging. Brukerne er journalister, sikkerhetskonsulenter og ulike grupper beslutningstakere.

    Les mer
  • Funcruises.se er et svensk reisebyrå og eventselskap. De er spesialister på å arrangere cruise for studenter og nisje-målgrupper. Vi har utviklet Funcruises CRM, booking-administrasjonssystem og nettsted siden 2009. Denne applikasjonen tok over 6000 timer å bygge. Den ble ombygd i 2016 ved hjelp av de nyeste teknologiene.

    Les mer

Ta kontakt!

Ved å sende samtykker du i våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.