Fokus på PHP siden 2004

LiteBreeze India has mer enn 15 års erfaring med PHP- og MySQL-utvikling

Vi “lever og ånder” PHP. Utviklerne våre arbeider med PHP hver eneste dag, og vi har skapt hundrevis av vellykkede PHP-applikasjoner i løpet av disse årene.

PHP er verdens mest brukte programmeringsspråk for utvikling av skreddersydde webapplikasjoner, og med god grunn: det er stabilt, raskt og lett å arbeide med.

Mange av verdens mest respekterte internettselskaper har bygd webapplikasjonene sine med PHP: Facebook, Wikipedia, Yahoo, Flickr etc. Takket være brukervennligheten til PHP får utviklerne gjort mye på kort tid.

LiteBreeze har erfaring med flere PHP-rammeverk. Siden 2017 har Laravel-rammeverket vært vår favoritt. Vi er også godt kjent med CodeIgniter, Zend framework og Symfony.

Hos oss er alle oppslukt av PHP, fra programmerere til ledelse. Vår svenske administrerende direktør begynte selv med PHP-programmering i 2001. Han har arbeidet lokalt i India i mer enn 15 år.

Vi hjelper deg gjerne med å lage raske, stabile, kreative PHP-løsninger for alle forretningsbehov. Snakk med en av ekspertene våre i dag for å diskutere løsninger på dine vanskeligste utfordringer.

Review Widget

Våre kunder

Dette er to av våre kunder. Du kan se flere webapplikasjonsprosjekter her 

 • ActaPublica.se er Sveriges største database for søkbar offentlig informasjon. ActaPublicas arkiv dekker rundt 20 års data og rapporter, og tilbyr utførlig informasjon, undersøkelser og dokumentsamlinger som muliggjør grundige analyser og strategiplanlegging. Brukerne er journalister, sikkerhetskonsulenter og ulike grupper beslutningstakere.

  Les mer
  Custom search engine for legal research database
  Vi har betrodd alt webutviklingsarbeidet i Siren og ActaPublica til LiteBreeze. De utviklet arkivtjenesten for ActaPublica som alle svenske medieselskaper benytter seg av daglig. Vi anbefaler LiteBreeze for deres AWS-ekspertise.
  Martin Fredriksson (Stockholm, Sverige)
 • Funcruises.se er et svensk reisebyrå og eventselskap. De er spesialister på å arrangere cruise for studenter og nisje-målgrupper. Vi har utviklet Funcruises CRM, booking-administrasjonssystem og nettsted siden 2009. Denne applikasjonen tok over 6000 timer å bygge. Den ble ombygd i 2016 ved hjelp av de nyeste teknologiene.

  Les mer
  CRM Booking System for Event Planner
  Prosjektet vårt er en svært tilpasset PHP-løsning som vi har jobbet med sammen med LiteBreeze siden 2009. Vi er fornøyde med tjenestene som tilbys av LiteBreeze, og vi føler at service og tekniske ferdigheter blir kontinuerlig forbedret.
  Martin Wengström (Sandviken, Sweden)

Ta kontakt!

Ved å sende samtykker du i våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.