Focused on PHP since 2004

Here at LiteBreeze in India we have focused on PHP and MySQL development since 2004.
Review Widget

Our Clients

 • ActaPublica.se er Sveriges største database for søkbar offentlig informasjon. ActaPublicas arkiv dekker rundt 20 års data og rapporter, og tilbyr utførlig informasjon, undersøkelser og dokumentsamlinger som muliggjør grundige analyser og strategiplanlegging. Brukerne er journalister, sikkerhetskonsulenter og ulike grupper beslutningstakere.

  Les mer
  Custom search engine for legal research database
  Vi har betrodd alt webutviklingsarbeidet i Siren og ActaPublica til LiteBreeze. De utviklet arkivtjenesten for ActaPublica som alle svenske medieselskaper benytter seg av daglig. Vi anbefaler LiteBreeze for deres AWS-ekspertise.
  Martin Fredriksson (Stockholm, Sverige)
 • Smart Delivery er et SaaS-program for intelligent planlegging og optimalisering av daglige leveringslister og -ruter for leveringsfirmaer. Det smarte leveringssystemet er en komplett pakke som inkluderer både en elektronisk ruteplanleggingsapplikasjon for administratoren og en iPhone- og Android-app for sjåførene.

  Les mer
  LiteBreeze fullførte mobilapp-prosjektet i samsvar med våre forventninger. De er dyktige utviklere som kombinerer inngående kompetanse innen programvareutvikling med europeiske arbeidsstandarder.
  Ferat Korkmaz (Stockholm, Sverige)

Ta kontakt!

Ved å sende samtykker du i våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.