Hvorfor Angular?

Angular er et TypeScript-basert rammeverk med åpen kildekode, primært brukt til å utvikle webapplikasjoner med rikt dynamisk innhold.

Den brukes også til å utvikle applikasjoner innen forskjellige felt som videostreaming, væroppdateringer, e-handel, mobilhandel og sosiale nettverk.

Angular anbefales sterkt av Google, og anses som det ledende JavaScript-rammeverket på klientsiden når det gjelder ytelse og time-to-market.

Utvikling ved bruk av Angular er enkelt og raskt sammenlignet med React, Backbone og Knockout-rammeverkene. Angular utvider og strekker HTML-syntaksen, og krever minimal koding.

Dette muliggjør rask og problemfri prototyping, tidlig brukerengasjement og en mer dynamisk og tilpasningsdyktig utviklingsprosess.

Hvorfor velge LiteBreeze for Angular?

LiteBreeze har solid og dokumentert erfaring som leverandør av Angular-utviklingstjenester. Vårt team av Angular-eksperter i India kan hjelpe deg med å finne den mest fordelaktige løsningen for dine behov, også om prosjektet ditt er innovativt eller komplekst.

Vi tror på å skape verdier og yte fortreffelig servicekvalitet for våre kunder, og det er dette som er målestokken når vi evaluerer prosjektene våre.

Review Widget

Våre Clients

 • ActaPublica.se er Sveriges største database for søkbar offentlig informasjon. ActaPublicas arkiv dekker rundt 20 års data og rapporter, og tilbyr utførlig informasjon, undersøkelser og dokumentsamlinger som muliggjør grundige analyser og strategiplanlegging. Brukerne er journalister, sikkerhetskonsulenter og ulike grupper beslutningstakere.

  Les mer
  Custom search engine for legal research database
  Vi har betrodd alt webutviklingsarbeidet i Siren og ActaPublica til LiteBreeze. De utviklet arkivtjenesten for ActaPublica som alle svenske medieselskaper benytter seg av daglig. Vi anbefaler LiteBreeze for deres AWS-ekspertise.
  Martin Fredriksson (Stockholm, Sverige)
 • Memlin er blant pionerene som tilbyr effektive og brukervennlige løsninger for å organisere arrangementer. Den skybaserte plattformen gjør det enkelt å opprette og administrere arrangementer som møter, kurs, spørreundersøkelser, seminarer osv. Denne sikre applikasjonen ble utviklet ved hjelp av Laravel-rammeverket.

  Les mer
  Custom event management system for a Swedish firm
  Det var flott å jobbe med LiteBreeze. De samarbeidet godt med vårt svenske team. LiteBreeze er en ansvarsfull og pålitelig utviklingspartner!.
  Christian Ramel (Lund, Sverige)

Tekniske aspekter ved Angular

Angular har solide funksjoner som direktiver, databinding, omfang, API-klienter, filtre for internasjonalisering, ruting og andre funksjoner som hjelper deg med å bygge komplekse og innholdsrike single page-applikasjoner.


I tillegg til de allerede eksisterende funksjonene, er det også støtte i rammeverket for å lage dine egne funksjoner.

Angular har mange innebygde funksjoner, så når Angular brukes under utviklingen av et program, trenger vi sjelden plugins eller andre utvidelser.

Det sparer tid og penger som ellers ville blitt brukt til å integrere tredjeparts utvidelser.

Angular støtter toveis databinding mellom modell og visning. Dette betyr at modellen oppdateres automatisk etter hver endring i visningen og omvendt.

En av de mest praktiske egenskapene til Angular er at rammeverket er forberedt for enhetstesting og end-to-end helthetstesting. Designmønsteret i MVC-arkitekturen muliggjør også frakobling av forskjellige aspekter av prosjektet.

Det letter utviklingen av godt testede applikasjoner på bedriftsnivå som er veldig robuste og enkle å vedlikeholde.

Angular kommer med et innebygd designmønster for avhengighetsinjeksjon. Det gjør det mulig å skrive kode som er lettere å administrere ved å koble objekter fra implementeringen.

Angular 8 introduserte en funksjon for “differential loading” for all kode i applikasjonen, dynamisk import til rutere med lazy loading, web workers, støtte for TypeScript 3.4 og Angular Ivy som et valgalternativ. Ivy ble senere standarden for kompilering og utførelse i forbindelse med Angular 9.

Det finnes en rekke biblioteker tilgjengelig i Angular som lar deg utvide funksjonene slik du vil. Ytterligere biblioteker er ikke påkrevd. Ved å bruke Angular kan vi utvikle høytytende og interaktive progressive webapplikasjoner som også fungerer offline.

For å håndtere asynkrone prosesser og hendelser på en fleksibel måte bruker Angular RxJS. Det kombinerer funksjonene fra observatører, iteratorer og funksjonell programmering.

RxJS håndterer også hendelser som kontinuerlig dataflyt, datakartlegging, filtrering, splitting, sammenslåing og så videre.

Nedenfor er noen av tilleggsfordelene med Angular:

 • Gjenbrukbarhet
 • Konsekvent kode 
 • Modulbasert 
 • Forenklet testing av enheter 
 • God lesbarhet 
 • Enkelt å vedlikeholde

Ta kontakt!

Ved å sende samtykker du i våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.