Tjenester

Python-utvikling

Leter du etter en tilpasset forretningsløsning med Python? Kontakt oss for en gratis konsultasjon. Vi har 15+ års erfaring innen webutvikling med bruk av forskjellige programmeringsspråk.

PHP-utvikling

Søker du PHP-utviklere? LiteBreeze, et skandinavisk selskap basert i India, har skreddersydd PHP- og MySQL-løsninger siden 2004. Prosjekter fra 300 til 25.000 arbeidstimer pr år.

Laravel-utvikling

Søker du dyktige Laravel-utviklere? LiteBreeze, et skandinavisk selskap basert i India, har 15 års ekspertise innen PHP og mange års erfaring med Laravel.

App-utvikling

Søker du dyktige og kostnadseffektive apputviklere? LiteBreeze er et skandinavisk selskap basert i India. Vi utvikler apper med Ionic for iOS, Android etc.

Angular-utvikling

Ønsker du å lage single page-apper med rike brukergrensesnitt? Engasjer topp Angular-utviklere fra LiteBreeze. Våre eksperter hjelper deg med å finne den beste løsningen for dine behov

WordPress-utvikling

Søker du dyktige WordPress-utviklere? LiteBreeze, et skandinavisk selskap basert i India, har 15 års utviklingsekspertise og mange års erfaring med WordPress.