Portefølje og case-studier

ActaPublica.se er Sveriges største database for søkbar offentlig informasjon. ActaPublicas arkiv dekker rundt 20 års data og rapporter, og tilbyr utførlig informasjon, undersøkelser og dokumentsamlinger som muliggjør grundige analyser og strategiplanlegging. Brukerne er journalister, sikkerhetskonsulenter og ulike grupper beslutningstakere.

Custom search engine for legal research database

Vi har betrodd alt webutviklingsarbeidet i Siren og ActaPublica til LiteBreeze. De utviklet arkivtjenesten for ActaPublica som alle svenske medieselskaper benytter seg av daglig. Vi anbefaler LiteBreeze for deres AWS-ekspertise. - Martin Fredriksson (Stockholm, Sverige)

Memlin er blant pionerene som tilbyr effektive og brukervennlige løsninger for å organisere arrangementer. Den skybaserte plattformen gjør det enkelt å opprette og administrere arrangementer som møter, kurs, spørreundersøkelser, seminarer osv. Denne sikre applikasjonen ble utviklet ved hjelp av Laravel-rammeverket.

Custom event management system for a Swedish firm

Det var flott å jobbe med LiteBreeze. De samarbeidet godt med vårt svenske team. LiteBreeze er en ansvarsfull og pålitelig utviklingspartner! - Christian Ramel (Lund, Sverige)

Funcruises.se er et svensk reisebyrå og eventselskap. De er spesialister på å arrangere cruise for studenter og nisje-målgrupper. Vi har utviklet Funcruises CRM, booking-administrasjonssystem og nettsted siden 2009. Denne applikasjonen tok over 6000 timer å bygge. Den ble ombygd i 2016 ved hjelp av de nyeste teknologiene.

CRM Booking System for Event Planner

Prosjektet vårt er en svært tilpasset PHP-løsning som vi har jobbet med sammen med LiteBreeze siden 2009. Vi er fornøyde med tjenestene som tilbys av LiteBreeze, og vi føler at service og tekniske ferdigheter blir kontinuerlig forbedret. - Martin Wengström (Sandviken, Sweden)

Stockmusic.net er en av de største leverandørene av royalty-fri musikk i USA. Kundelisten deres inkluderer Fox, Time Warner, HBO og andre firmaer innen TV, film, reklame og apper. StockMusic.net tilbyr en omfattende database med musikk fra store komponister over hele verden, og dekker en rekke sjangre.

Module to implement playlist features and metadata generation

Da vi startet kontrakten, var jeg litt skeptisk til å ansette et internasjonalt, eksternt team. Alle mine bekymringer ble gjort til skamme! Takk, LiteBreeze! Jeg kan slappe av og vite at dere håndterer jobben godt, med all den nøyaktigheten som kreves. - Ryan Allen (Greater Seattle Area, USA)

Siren er et skreddersydd svensk nyhets- og dokumenthåndteringssystem. Det brukes til å lage, administrere og distribuere tilpassede, kvalitetssikrede nyhetsartikler til mottakere over hele Sverige via en nyhetsportal. LiteBreeze bygget dette svært skalerbare nettstedet ved hjelp av Laravel-rammeverket.

Editorial portal for a Swedish news agency

Vi har betrodd alt webutviklingsarbeidet i Siren til LiteBreeze. De utviklet arkivtjenesten for ActaPublica som alle svenske medieselskaper benytter seg av daglig. Vi er entusiastiske overfor det pågående arbeidet, og anbefaler LiteBreeze for deres AWS-ekspertise. - Martin Fredriksson (Stockholm, Sverige)

Vår klient er en ledende leverandør av finansielle markedsløsninger i Europa. Brukerne er forhandlere, banker, selskaper og aviser som er interessert i europeiske markeder, og som stoler på at vår kunde leverer globale markedsdata i sanntid: aksjekurser, aksjeindekser, handel, nyheter og annen relatert informasjon.

Smart Delivery er et SaaS-program for intelligent planlegging og optimalisering av daglige leveringslister og -ruter for leveringsfirmaer. Det smarte leveringssystemet er en komplett pakke som inkluderer både en elektronisk ruteplanleggingsapplikasjon for administratoren og en iPhone- og Android-app for sjåførene.

LiteBreeze fullførte mobilapp-prosjektet i samsvar med våre forventninger. De er dyktige utviklere som kombinerer inngående kompetanse innen programvareutvikling med europeiske arbeidsstandarder. Jeg anbefaler LiteBreeze hvis du leter etter en pålitelig utviklingspartner som leverer høy kvalitet. - Ferat Korkmaz (Stockholm, Sverige)

MyItems er en særegen hybrid-app som fungerer som et administrasjonsverktøy for private eiendeler. Den er designet for å holde kontroll over all viktig informasjon og dokumentasjon om verdisaker, fra biler og bygninger til husholdningsutstyr og dingser. Denne appen er bygget med Ionic i den sikre AWS-skyen.

Hybrid mobile app based on Golang

Jeg er imponert over LiteBreeze og den profesjonelle måten de håndterer prosjektkommunikasjonen på. De forstår systemet og kommer alltid med forslag til løsninger. Jeg kommer til å fortsette å jobbe med LiteBreeze-ekspertene for den videre utviklingen. - Morten Skurdal (Oslo, Norge)

Bytupp.se er en svensk portal som er bygget for å gi en strømlinjeformet opplevelse til potensielle brukere som ønsker å selge, lease eller leie utstyr for bygging, utgraving og varetransport. LiteBreeze bygget denne applikasjonen ved hjelp av Laravel, VueJS og AWS.

Classifieds website for heavy machinery

Jeg henvendte meg til LiteBreeze for å bygge en online annonseringsportal. De implementerte kostnadseffektive løsninger for å lansere nettstedet mitt i tide. Jeg planlegger å jobbe med LiteBreeze også i mine fremtidige prosjekter. - Samuel Lundberg (Västra Götaland, Sverige)

Dette er et produkt som er utviklet for å automatisere programvareprosessene i en bilvaskterminal. Det har gjort standardutstyret mer moderne og mer brukervennlig, og har lagt til nye funksjoner. LiteBreeze bygget dette produktet i Go og bruker Raspberry Pi og PLC som hovedbehandlingsenhet.

AlphaCE er en ledende svensk coaching- og utdanningsinstitusjon med 550 ansatte. De intervjuer og tester arbeidssøkere, primært langtidsledige og nyankomne innvandrere. Deretter blir kandidatene akseptert i nisjeopplæringsprogrammer som i stor grad øker sjansene deres på arbeidsmarkedet.

LoopHat er et nytt svensk undersøkelsesselskap som oppretter og gir øyeblikkelig tilbakemelding til firmaer innen ulike felt. De begynner med å fokusere på nisjemarkeder i fysiske miljøer, som rengjøringstjenester, og hjelper bedriftene med å digitalisere og forbedre de daglige arbeidsprosessene.

Customized feedback loop for a niche Swedish survey firm

I vårt samarbeid med LiteBreeze drar jeg nytte av en kultur som er nødvendig for leveranser av høy kvalitet. For å nevne noe: engasjement i kravanalyse og løsninger, kvalitetssikring med intern coaching, fokus på åpenhet og utmerket kommunikasjon gjennom hele prosjektet - Håkan Askengren

Roothmarket er en app som sammenligner produkter fra flere nettbutikker. Den ble utviklet for et svensk firma. Dataene samles automatisk med jevne mellomrom fra shoppingstrømmen til forskjellige butikker. Appen ble utviklet ved hjelp av CodeIgniter PHP-rammeverket og SQL som database.

A comparison shopping service app for multiple stores

LiteBreeze fullførte den første fasen av prosjektet vårt innen forventet tid, selv med en framskutt go-live-dato. Jeg kan helhjertet anbefale LiteBreeze til deg som leter etter en pålitelig outsourcingpartner. - Martin Frönmark (Stockholm, Sverige)

AvoKoenen er et nederlandsk byggefirma. LiteBreeze utviklet en webplattform for å håndtere alle AvoKoenens daglige forretningsaktiviteter. Applikasjonen håndterer styring av ordre, fakturaer, revisjoner, rapporter og økonomisk analyse for å oppfylle ledelsens krav.

Custom ERP and invoicing system for Dutch construction company

Jeg stoler på LiteBreeze-teamet. Før vi begynte, tenkte jeg at det kunne bli utfordrende å etablere et smidig forretningsforhold til et selskap som er 7000 km hjemmefra. Men jeg må si at LiteBreeze-personalet vet hvordan de skal skape et godt samarbeidsklima. - Wim Koopmanschap (Amstelveen, Nederland)

GuessMyLife er et sosialt gjettespill, utviklet for en prisbelønt svensk forfatter. Spillet ble designet for å oppmuntre brukere til å registrere seg og bruke tid på nettstedet. Den ble utviklet som et sky-native distribuert system på en serverløs arkitektur, med blant annet Go, AWS Lambda, AWS API Gateway og AWS SNS.

A social game using serverless architecture on AWS cloud

Å jobbe med LiteBreeze var fantastisk. Deres tekniske kompetanse og verdifulle innspill forbedret ideene mine og prosjektet. De er ikke bare et programvareteam, men mer en ansvarlig utviklingspartner. Jeg anbefaler gjerne LiteBreeze! - Stefan Ekberg (Stockholm, Sverige)

@spire er et CRM-program som integreres med regnskapsprogramvaren Sage50. Programmet tilbyr nyttige verktøy som ikke er tilgjengelige i Sage, f.eks. lagerstyring, salgsprognoser, grundig analyse etc. @spire og Sage er sømløst synkronisert. @spire er en Software-as-a-Service (SaaS) løsning.

Custom cloud SaaS CRM module for Sage 50 accounting system

LiteBreeze utviklet forretningsprogramvaren vår med enestående service. De overgikk alle våre forventninger. Jeg anbefaler LiteBreeze hvis du planlegger å bygge en kompleks, men likevel håndterbar skybasert forretningsapplikasjon. - Peter Blacklock (Barking, Storbritannia)

Balebid.com er en global handelsplattform for materielle auksjoner eller rubrikkannonser i gjenvinningsindustrien. Kjøpere kan få direkte kontakt med selgere. Utviklingen tok rundt 6000 timer og ble utført ved hjelp av Laravel 5.4-rammeverket med Node.js, Socket.io og Redis for sanntidsbudgivning.

A custom platform for real-time auctions in the recycling industry

LiteBreeze-teamet er veldig profesjonelt og effektivt, og går ikke på kompromiss med kvaliteten. De forsto kravene våre godt og leverte raskt innen en kort tidsramme. Jeg kan varmt anbefale LiteBreeze for å utvikle komplekse prosjekter. - Renaud Clarke (London, Storbritannia)

Bare et lite antall prosjekter er publisert her. Du kan også se vår arkiverte portefølje her