Hvorfor LiteBreeze?

De rette utviklerne, din framgang kommer an på dem.

Vi ansetter topp 1 % av jobbsøkerne.

Den i særklasse viktigste suksessfaktoren for prosjektet ditt er hvilke utviklere du velger. Valget vil ha stor innvirkning.

Hos LiteBreeze rekrutterer vi ikke bare dyktige programmerere; vi ser etter utviklere som er gode kommunikatører, som har de riktige holdningene, og som virkelig forstår brukervennlighet.

Vi har to rekrutterere på heltid som bruker 8 timer hver dag til å finne de aller beste utviklerne til prosjektet ditt. Og bare 1 % av alle som søker får jobbtilbud fra oss. 

Best mulig kundeservice er vårt mål.

Du trenger ikke bruke tid på detaljstyring av utviklingsgruppen

Å levere best mulig service er ett av hovedmålene våre: vi tar sikte på å svare på alle dine spørsmål om prosjektet før du selv stiller dem.

Konseptet “tjenestekvalitet” er en grunnstein. Det blir diskutert i våre hyppige coachingseanser, evaluert i rekrutteringsprosessen, og er ett av våre fire grunnleggende prinsipper.

Tydelige pristilbud, ingen forsinkelser, ingen unødvendige spørsmål, men derimot selvstendig utformede løsningsforslag, hyppige og konsise rapporter, osv.

Brukervennlighet

Smarte og verdifulle funksjoner

Vi forstår at prosjektet ditt bare vil lykkes hvis vi utvikler funksjoner som er brukervennlige og nyttige for sluttbrukerne.

Utviklerne våre blir kontinuerlig lært opp og coachet i hvordan de kan levere mer brukervennlige, smartere og mer verdifulle funksjoner.

Programmererne våre er ikke bare fokusert på programmering; de setter seg inn i sluttbrukernes situasjon for å gjøre systemet ditt så brukervennlig som mulig.

Dere trenger ikke å detaljstyre.

Vi kommer med smarte løsninger.

Våre ansatte forstår at din fremste prioritet er å forbedre virksomheten din, ikke å detaljstyre utviklingsprosjekter.

Vi foreslår smarte løsninger og fokuserer på forretningsmessige mål. Vi forsøker alltid å spare deg for så mye tid som mulig.

Alt vi leverer blir grundig testet. Vi stiller ikke unødvendige spørsmål. Målet vårt er at du skal få maksimal verdi ut av prosjektet.

Kvalitetssikret kode.

Raske, sikre og skalerbare løsninger.

All kode blir vurdert av erfarne prosjektledere og systemarkitekter i såkalte code reviews. Det vi har programmert blir raskt, sikkert og skalerbart.

Leveransene våre lever opp til de høyeste standarder, både når det gjelder kvaliteten på koden og hvordan systemet eller webapplikasjonen er strukturert.

Vi bruker rammeverk (plattformer) som Laravel, som gir en meget ryddig kodebase. Og for ekstra trygghet kan du enkelt bytte utviklere når som helst.

Outsourcing-spesialister siden 2004.

Vi bygger langsiktige relasjoner.

LiteBreeze ble etablert i India allerede i 2004. Vi har både ansatte og kunder som har vært hos oss i over 10 år.

Ryktet vårt er viktig for oss. Hvis vi ikke er helt sikre på at vi kan levere, takker vi nei til prosjektet.

Vi legger stor vekt på langsiktige relasjoner. Det er våre kunders suksess på lang sikt som teller. Kortsiktig gevinst er ikke viktig for oss.

Transparent, direkte og ærlig coaching.

Fokus på perfeksjon gir resultater.

Alle kan alltid bli bedre på det de gjør. Vi er kompromissløse når det gjelder å gi hverandre åpne og ærlige tilbakemeldinger.

Prosjektlederne våre gir kontinuerlige tilbakemeldinger til utviklerne. I tillegg har vi utviklings- og lønnssamtaler to ganger i året der vår svenske administrerende direktør også deltar.

Våre utviklere vet alltid hva de skal gjøre for å bli flinkere til å skape verdier for kundene.

100 % transparens og sporbarhet.

Et minimum av administrasjon.

Mottoet vårt er å være 100 % transparente. Du har kontinuerlig tilgang til timebestillinger som gjøres daglig.

For hver fakturerte time følger det med en kort beskrivelse. Fakturaene er alltid detaljerte. Det er veldig sjelden behov for å be om mer informasjon.

Vi fakturerer per time. Vi fokuserer på prosjektets suksess, i stedet for å bruke tid på administrative diskusjoner om faste priser.

Effektiv kommunikasjon med dyktige prosjektledere.

Unngå dyre skandinaviske konsulenter.

Mange outsourcing-selskaper benytter skandinaviske prosjektledere. Vi investerer i stedet i å rekruttere og coache de beste indiske prosjektlederne.

Sammenlignet med timeprisene til skandinaviske konsulenter, blir dette rimeligere for deg. Uten et unødvendig mellomledd sparer du også tid og reduserer risikoen for misforståelser.

Kommunikasjonen mellom de indiske prosjektlederne og våre skandinaviske kunder er strømlinjeformet og effektiv.

Den viktige prosjektplanleggingen.

Riktig grunnlag og arkitektur er avgjørende.

Avgjørende beslutninger må tas allerede når du starter utviklingsprosjektet ditt. Hva slags arkitektur vil gi sluttbrukerne den beste tjenesten til laveste pris?

Prosjektlederne og systemarkitektene våre planlegger systemet ditt slik at det blir skalerbart, raskt og sikkert. Et godt grunnlag sparer penger på sikt.

Hvilket rammeverk og hvilken databaseteknologi bør du velge? Fins det eksisterende løsninger som kan gjenbrukes for å redusere kostnadene? Kontakt våre erfarne IT-konsulenter som kan bistå deg med å utarbeide en prosjektplan.

Agil systemutvikling.

Funksjonene som sluttbrukerne trenger, raskt!

Hensikten med agil systemutvikling er å foreta hyppige underleveranser (sprinter). Utviklingsplanen forbedres ofte.

Dette innebærer at du ofte kan revurdere og korrigere utviklernes prioriteringer underveis, basert på hva som er viktigst for bedriften din.

Nye funksjoner lanseres raskt, og du kan beholde forspranget på konkurrentene dine. Les mer: Agil programvareutvikling.

Den perfekte outsourcing-destinasjon

Dyktige medarbeidere, lave kostnader.

Få tilgang til de beste ressursene fra Kerala, som er kjent for å være en av Indias mest utviklede, velutdannede, progressive og fredelige regioner.

Kerala har et lavere prisnivå enn større indiske byer som Delhi, Mumbai, Chennai og Bangalore.

For deg betyr dette dyktigere utviklere til lavere pris, og lavere turnover enn større og mer konkurranseutsatte regioner.